LAG Sjeverozapad

LAG Sjeverozapad na Špancirfestu

LAG Sjeverozapad na Špancirfestu

Lokalna akcijska grupa Sjeverozapad i na ovogodišnjem Špancirfestu predstavlja ponudu svojih članova – udruga, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i tvrtki sa svog područja, koja je izložena na posebnom štandu LAG-a na Franjevačkom trgu.

LAG Sjeverozapad se tako već tradicionalno predstavlja na Špancirfestu, čime svojim članovima omogućuje da se besplatno predstave sa svojim proizvodima velikom broju posjetitelja ovog festivala.
Nastup u Varaždinu je još jedna prigoda i za predstavljanje iznimne tradicijske baštine kraja koji pokriva ova lokalna akcijska grupa.

– Naša lokalna akcijska grupa omogućava svojim članovima da se i ovom prigodom besplatno promoviraju, ali i da prodaju svoje proizvode na štandu LAG-a. No, od financijske pomoći važnija je poruka koju želimo poslati, a to je da se isplati raditi i aktivirati u vlastitoj zajednici – istaknuo je Marijan Škvarić, predsjednik LAG-a Sjeverozapad, koji će o aktivnostima Lokalne akcijske grupe Sjeverozapad govoriti i na konferenciji za novinare, koja će biti upriličena u četvrtak, 25. kolovoza, u 10 sati i 30 minuta, na Franjevačkom trgu.

Lokalna akcijska grupa Sjeverozapad okuplja 14 jedinica lokalne samouprave i pokriva područje veće od 619 četvornih kilometara, na kojem živi 113.785 stanovnika.