LAG Sjeverozapad

Zasjedala Skupština LAG-a „Sjeverozapad“

Zasjedala Skupština LAG-a „Sjeverozapad“

Pod predsjedanjem Marijana Škvarića u lepoglavskom Domu kulture održana je 24. ožujka, redovna godišnja Skupština Lokalne akcijske grupe „Sjeverozapad“.
Predsjednik LAG-a Sjeverozapad, članovima Skupštine iznio je kako će u ovoj godini zahvaljujući sredstvima dobivenima iz IPARD programa, LAG Sjeverozapad raspolagati s 450 tisuća kuna koje će iskoristiti za funkcioniranje ureda, aktivnosti vezane uz jačanje kapaciteta upravljačke strukture LAG-a kroz održavanje stručnih tribina i seminara te razmjenu iskustava s drugim LAG-ovima iz RH i susjednih zemalja i aktivnosti vezane uz jačanje kapaciteta članica LAG-a kroz održavanje seminara i predavanja za članove LAG-a na kojima bi ih se upoznalo sa mogućnostima koje nudi Program za ruralni razvoj te pripremilo da spremno dočekaju naredno razdoblje.

Članovi Skupštine prihvatili su izvješća o financijskom poslovanju i radu LAG-a u protekloj godini te financijski plan i program rada za ovu godinu. Također su prihvatili proceduru izdavanja Pisma preporuke subjektima s područja LAG-a, a koje im je potrebno kako bi svoje projekte nominirali na natječaje za mjere 101 i 103 IPARD programa.
Odlukom Skupštine članarina će na mjesečnoj razini i dalje iznositi 1.000 kuna.

LAG skupstina Sjeverozapad 03042014 2